Електронно заключване на асансьор с чип

elektronno-zakliuchvane-asansior    

 КРАЙ НА КОПИРАНЕТО НА ЧИПОВЕ С КОНТАКТНИ I-BUTTON

Криптирана централа работи само с криптирани електронни чипове

Възможност за справки с хронология и календар на събитията

Цена – 265 лв. /доставка на оборудване и монтаж/


ПЛАСТМАСОВИ ТАГОВЕ – ЧИП – електронни ключове с чип, на хит цена – 1 лв. при поръчка на 100 броя в комплект! /За сведение, в търговската мрежа често се намират на цена 2-3 лв. за брой/
Внимание:

ЛЕСНО СЕ КОПИРАТ, ПРИ ПОРЪЧКА В КЛЮЧАРСКО АТЕЛИЕ ЛЕСНО СЕ ИЗРАБОТВА ДУБЛИКАТ, КОЕТО ОБЕЗСМИСЛЯ ИНВЕСТИЦИЯТА В СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА! ДОМОУПРАВИТЕЛЯ НЕ КОНТРОЛИРА ДОСТЪПА КОГАТО СЕ МОНТИРА ЦЕНТРАЛА С RFID /пластмасови/ ЧИПОВЕ.

 

ЕФИКАСНОТО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА Е:  iButton – електронни ключове

Копирането на този тип електронни ключове е невъзможно!

 

Електронни ключове iButton

  I-BUTTON – 5,95 лева/брой и 0,50 лева за програмиране на един брой
Над 100 броя 4.95 лева/брой и 0.50 лева за програмиране

За предпазване на най-скъпото съоръжение на всяка сграда – асансьорът е необходимо да се въведе строг контрол на достъпа.

С електронно заключване само хората, участващи с редовни вноски в поддържането на асансьора имат право да го ползват. Електронната система базирана на електронни ключове ibutton позволява да се заключва и входната врата със същите ключове. Към системата могат да се добавят и врати на мазета, тавани, гаражи и др. С помощта на системата за контрол на достъпа базирана на електронни ключове с чип се осъществява надеждно ограничаване на достъпа на хората, които нямат право да влизат в сградата и да ползват нейните ресурси. Това спестява много пари на собствениците, което позволява не само изплащане на инвестицията във времето, но и по-лесно поддържане на сградата и общите части.

Име*

Email*

Телефон*

Запитване