Заключване с чип на вход

Електромагнит със сила на захващане от  300 кг е най-доброто решение за заключване на общи жилищни входове. Електромагнита е с много дълъг срок на експлоатация поради факта , че няма триещи се механизми. Заключването се осъществява посредством електромагнитно слепване със сила на слепване  от 300 кг.
ДОСТАВКА И МОНТАЖ – 455,00 ЛВ.

 КРАЙ НА КОПИРАНЕТО НА ЧИПОВЕ С КОНТАКТНИ I-BUTTON

Криптирана централа работи само с криптирани електронни чипове

Възможност за справки с хронология и календар на събитията


– РЕЛЕ ЗА ВРЪЗКА С ДОМОФОНИТЕ – 15 ЛЕВА;

– ДОПЪЛНИТЕЛЕН ЧЕТЕЦ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ВМЕСТО БУТОН 55 ЛЕВА

I-BUTTON – 5,95 лева/брой и 0,50 лева за програмиране на един брой
Над 100 броя 4.95 лева/брой и 0.50 лева за програмиране

=
– БЕЗКОНТАКТНИ RFID ПЛАСТМАСОВИ ЧИПОВЕ – 100бр./2,00лв., 0,50лв.-програмиране/броя

Електронните заключващи системи имат редица преимущества пред традиционните ключалки. Практиката показва, че рискът от разбиване на входна врата с обикновена, механична брава е много по-висок, отколкото ако е монтирана електронна брава.

При заключване с чип на вход на блок или кооперация се защитава надеждно собствеността на живеещите в нея. Разбиване на такава врата е изключително трудно. Първото, което затруднява хората с престъпни намерения е липсата на традиционна ключалка. Бравата е разположена на произволно място, което може да е навсякъде – на крилото на вратата или на касата, като монтажът може да се извърши на всяко едно място. Дори и да налучкат мястото на електронната брава, престъпниците не могат да я разбият.

Електронното заключване с чип на вход е най-стабилното средство за заключване, защото бравата не може да се разбие с никакви механични, електошокови и други способи. Същото важи и за електронния четец, в чиято памет са въведени всички електронни ключове с чип, които имат права да отключват вратата. Електронният четец е вандалоустойчив и дори и да бъде повреден по някакъв начин, вратата няма да се отключи.

Електронното заключване с чип на входни врати е по-икономично от традиционните способи за заключване. Електронните брави не се износват и повреждат, така че не се налага да се ремонтират. Всеки обитател на сградата има свой електронен ключ с чип, с който може да отключва и други врати, оборудвани с електронни ключалки, които са свързани със системата. Това са гаражи, мазета, тавани и не на последно място – асансьора. Асансьорите често са основната мотивация за монтиране на електронно заключване в сградите. По този начин се ограничава достъпа на хората, които не заплащат за поддръжка на съоръжението. Това става лесно – електронната заключваща система се програмира съвсем елементарно чрез мастър ключ.

Инвестицията в електронно заключване с чип за вход не е непосилно бреме за живеещите в блокове и кооперации. Сумата, която ще заделят домакинствата за закупуване и монтиране на системата е напълно достъпна. Ползите са много, като се започне от опазване на общите части – стълбища, асансьор, общи помещения и се стигне до по-добра защита на жилищата в сградата. Достъп ще имат само и единствено хората, притежаващи електронен ключ с чип.

Електронното заключване с чип на вход не създава рискове за живеещите в сградата. Отвътре вратата се отключва посредством бутон. Отключването може да се осъществи и чрез команди от домофонна система, чрез изпращане на sms или чрез компютър. Бравата има автономно захранване, което я предпазва от спиране на тока. Електронните заключващи системи за един добър избор за контрол на достъпа.

Име*

Email*

Телефон*

Запитване