fbpx

Електронно заключване на апартамент

Заключване с чип на апартамент не е най-добрата електронна система когато става въпрос за частни индивидуални апартаменти от гледна точка на вандализъм. Четеца който е видим би могъл да се превърне в обект на посегателство. Затова добри решения за управление на електронни системи за заключване на апартамент са тези, които не се виждат. Такива електронни системи например са: Модул с дистанционно управление, GSM комуникатор,  WIFI система и други, които не е необходимо да се монтират отвън в незащитена област.

Електронният контрол на достъпа осъществяван посредством електронна ключалка-дропболт осигурява значителна надеждност на заключването на входни врати. Сигурност и спокойствие за собствениците на жилища в сгради, които са обект на чести набези на крадци. Електронната система не може да бъде отключена посредством традиционните похвати на крадците – шперцове, дублирани ключове, разбиване и други. При кражба или загубване на дистанционно, то може да се заличава от паметта на системата и вече да няма достъп. В зависимост от конктретните нужди на жилището се подбира подходящият начин на система за електронно заключване.

Електронната заключваща система съдържа:

  • дропболт – 375,00 лв
  • дистанционен модул със скачащ код – 195,00 лв
  • аварийно захранване /12V 7A/ – 300,00 лв
  • дистанционно управление – 2 броя – 70,00 лв
  • GSM комуникатор за дистанционно отваряне през GSM мрежата – 465,00 лв

Предлаганото решение е за невидими отвън и отвътре брави, които са монтирани на необичайни места, неоткриваеми за лицата с престъпни намерения. Това в значителна степен затруднява крадците и те в повечето случаи се отказват от намеренията си да проникнат във частните жилища. Интелигентното заключване на входни врати посредством електронна заключваща система е перфектното решение за всеки дом.

Call Now Button