fbpx

Метални врати за гараж и двор

Удобни гаражни и дворни врати с функции и дизайн по избор на клиента.

Приемат се поръчки за всякакъв вид и размер на гаражни и дворни врати по задания на клиента. Изборът зависи от индивидуалните особености на всеки имот. Повечето хора предпочитат метални врати за гараж и двор, които са с традиционно отваряне. Специално за двора вариантите са много, като най-често се предпочитат традиционни врати от метал. Те може да са изцяло от метал или тип решетка, а понякога са комбинация от двете. Отварянето на вратите зависи от желанието на клиента, като може да се комбинира. Най-често крилата на дворните врати се правят асиметрични – по-широката част е фиксирана и се отваря само когато трябва да премине автомобил. Сред множеството модели метални врати за двор има и уникални модели от ковано желязо, които съчетават в себе си красотата на ръчната изработка с най-новите технологии за отваряне. Автоматичното отваряне за дворни врати е много удобно при често преминаване на автомобили.

Дворни врати от метал с комбинация от плътна част, решетки и пощенски кутии са много добро решение. Цената е по-достъпна отколкото при тежките метални врати, а функционалността е същата. Покритието на вратите е по избор на клиента, с възможност за множество цветове, устойчиви на всякакви атмосферни влияния. Качествените метални врати за гараж и двор не се поддават на корозия и деформации. Гаранционният им срок осигурява много дълго време без нужда от ремонти.

Монтажът на метални врати за гараж се осъществява в най-кратки срокове, като избраните врати се изработват в желания дизайн. Изборът на гаражна врата зависи от визията на сградата. Хармонията в цветовете се постига лесно, вратите могат да се изработят във всякакви цветове, а покритието им може да имитира дърво и други материали.

Един от най-важните елементи при избора на метални врати за гараж е начинът на отваряне. Много хора предпочитат стандартно отваряне на крилата на вратите, а други искат автоматично отваряеми врати. Благодарение на съвременните механизми, вратите се отварят леко, без шум, като не пречат на съседите. Повечето гаражни врати са с добра топлоизолация, което позволява в гаража да се поддръжа подходяща за доброто състояние на автомобила топлина.

Моделите гаражни врати се конструират с акцент върху практичността и удобството. От голямо значение е заключването, което трябва да е надеждно и да защитава гаража от проникване с взлом. Съвременните гаражни врати често се оборудват с електронни системи за заключване. Гаражът е място, където освен автомобила се съхраняват и доста други вещи, които са ценни за притежателя си. Затова повечето хора не подценяват сигурността и поръчват метални врати за гараж и двор със стабилно заключване.

Call Now Button