fbpx

Пощенски кутии

Изработваме различни видове пощенски кутии за вграждане към нашите метални врати (метални дограми), които произвеждаме и монтираме.

Когато се правят нововъведения в общите части на сградите по начало се търсят дългосрочни решения, тъй като пари за покупка на нови се събират трудно. Затова при избор на входна врата се търси най-трайното и практично решение. Тези изисквания се покриват единствено от здрави, метални врати, създадени специално за заключване на входове на жилищни сгради.

Изработката на метални врати по поръчка позволява да се удовлетворят индивидуалните изисквания на всеки вход. Определя се визия, която да хармонира с архитектурата на сградата. Вграждат се точен брой пощенски кутии, монтира се подходящ автомат за затваряне. Не на последно място – предвижда се най-ефикасният метод за контрол на достъпа, като металните врати могат да се заключват с всички типове брави. С метални врати на входа, живеещите в сградата се чувстват сигурни и защитени в апартаментите си, дори и да живеят съвсем сами.

Call Now Button